Selecteer een pagina

Beste muziekliefhebber,

 

Al meer dan 25 jaar organiseert Stichting Kasteelconcerten Landgoed Daelenbroeck te Herkenbosch een serie maandelijkse concerten op de zondagmiddag in de maanden september tot en met maart. Voor het concertseizoen 2020-2021 stond ook weer een prachtige serie concerten gepland met o.a. de violiste Maria Milstein, het Hexagon Ensemble, het Ruysdael Kwartet en de pianiste Hanna Shybayeva.

In verband met de Covid-19 pandemie heeft het bestuur van de Stichting Kasteelconcerten zich uitvoerig beraden over het al dan niet laten doorgaan van de concertserie in het seizoen 2020-2021.

Wij realiseren ons dat de bezoekers van onze concertserie veelal in de risicovolle leeftijdscategorie vallen. Daarom hebben wij als bestuur het moeilijke besluit genomen af te zien van de concertserie 2020-2021. Wij beseffen dat wij onze concertbezoekers en onze vaste abonnementhouders hiermee teleurstellen. Wij vinden de toekomst echter te onzeker om de concertserie in het komende seizoen te laten doorgaan.

Wij zullen de afspraken die wij reeds gemaakt hadden met de ensembles voor het seizoen 2020-2021  voor zover mogelijk doorschuiven naar het seizoen 2021-2022 en hopen u dan ook weer als trouwe bezoeker(s) te mogen begroeten. Uiteraard zullen wij u hierover tijdig in kennis stellen. Ook via de website van de Stichting Kasteelconcerten Landgoed Daelenbroeck zullen wij u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

www.daelenbroeckconcerten.nl

Mocht u nog nadere informatie wensen dan kunt u altijd contact opnemen met onze penningmeester Wim de Louw.

tel. 0475-537773
delouw.wim@planet.nl

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Stichting Kasteelconcerten Landgoed Daelenbroeck